Wandelingen door Nijmegen. Wandel of fiets met een enthousiaste gids door de stad en ontdek plekjes die u nog niet eerder zag.

Direct contact:

Door Nijmegen

+31 (0)638 926 954

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

meringues webDoor Nijmegen en historisch kookatelier eet!verleden hebben de handen ineen geslagen voor een bijzonder arrangement.

Volg een wandeling of fietstocht en geniet daarvoor of daarna van een
heerlijke lunch vol historische gerechtjes bij eet!verleden.

In historisch kookatelier eet!verleden serveren we een heerlijke
historische lunch voor je.

Door Nijmegen biedt diverse wandel- of fietstochten aan, die allen te combineren zijn met de historische lunch bij eet!verleden. 

 

 Historische kookwerkshop bij eet!verleden

Historisch kookatelier eetverleden1 kleinIn historisch kookatelier eet!verleden ga je aan de slag met pure ingrediënten en vergeten smaakmakers. Met deze historische kookworkshop maak je een reis door de tijd en ontdek je mooie gerechtjes uit diverse kookboeken door de eeuwen heen. 

De middag start met een historisch aperitief waarbij we een korte presentatie geven over kook- en eetgewoonten in onze geschiedenis. Daarna gaan jullie lekker ontspannen koken aan de hand van uitgewerkte historische recepten. Na het koken schuiven jullie aan aan de sfeervol gedekte tafel om te genieten van de historische gerechtjes die je gemaakt hebt.

Praktisch

Duur: 3 uur 

Kosten: € 45 pp (inclusief dranken)

Reserveren: www.eetverleden.nl 

 

Stadswandeling Door Nijmegen

Maartenkapel IMG 2557Tijdens de traditionele rondleiding Nijmegen Oude Stad bezoek je plekken met de mooiste historische verhalen en  af en toe een verrassend plekje van Nijmegen.

Nijmegen tijdens WOII verhaalt over de oorlogsperiode in Nijmegen met natuurlijk het verhaal van het bombardement in 1944. Ook is het verhaal van de bevrijding onderdeel van deze wandeling die langs wijdse uitzichten en oorlogsmonumenten voert.

Cecile biedt ook fietstochten aan; fietsen langs heden en verleden van Nijmegen, langs de historische plekken in de stad of door het nieuwe Nijmegen langs de oevers van Waal en Spiegelwaal.

Bekijk Cecile’s rondleidingen te voet en per fiets en maak jouw ideale combinatie met bovenstaande historische lunch.

Praktisch
Duur: 1,5 uur 
Kosten: € 95,00
Maximaal 15 personen
Reserveren op deze site